Vakgebied(en): Diensten, Duurzame energie, ICT, Industrie, Landbouw

Filipijnen

Filipijnen

Meer over:

RightJobs Philippines Inc

Voor talentvolle, maar (kans)arme, jongeren in De Filipijnen liggen de baankansen niet voor het oprapen. Tegelijk zijn veel organisaties onvoldoende in staat het juiste talent te vinden én te binden.

Wij ontwikkelen talentvolle jongeren én maken de match tussen talent en openingen in de markt. Wij verbinden werkgevers en werkzoekenden en richten ons daarbij specifiek op kansarmen. Ons doel? Inclusie en gelijke kansen voor iedereen op de arbeidsmarkt!

Wat bieden wij:

Werving en selectie

Voor organisaties zoeken we naar getalenteerde en gemotiveerde jongeren. We trainen en begeleiden hen om snel aan de slag te kunnen in een van de functies binnen de organisatie.

Training en ontwikkeling

In samenwerking met gekwalificeerde trainingsinstituten bieden we jongeren trainingen en bereiden we hen voor op een plaats op de arbeidsmarkt. De trainingen richten zich niet alleen op vaardigheden maar ook op normen en waarden en bedrijfsethiek. Zo stomen we jongeren klaar voor de toekomst en zijn ze in staat een waardevolle bijdrage te leveren aan organisaties én aan de ontwikkeling van ons land.

Arbeidsbemiddeling en plaatsing

Binnen ons uitgebreide netwerk van organisaties zoeken we naar de juiste arbeidsplaats voor getrainde jongeren. Na plaatsing blijven we betrokken en bieden we waar nodig bijscholing, ondersteuning of extra training.

RightJobs Philippines Inc is een samenwerking tussen Ang Mananampalatayang Gumagawa, Inc. (AMG), AMG Skilled Hands Technological College (ASHTEC), Center for Transformation (CCT) Group of Ministries via CCT Working Hands Ministry Inc. and Job Booster Enterprises.
Wij zetten ons in voor inclusie en gelijke baankansen voor iedereen. Als sociale onderneming richten we ons op impact. Kansarmen, mensen met een handicap en straatjongeren zijn bij ons aan het juiste adres. Door training en vorming transformeren zij tot waardevolle medewerkers voor internationale organisaties. Voor organisaties bieden wij als HR-wervingsbureau toegang tot getrainde en gemotiveerde jongeren, die startklaar zijn om de organisatie én hun land verder te helpen.

Samenvatting van ons bedrijf in Filipijnen:

Wij verbinden werkgevers en werkzoekenden en richten ons daarbij specifiek op kansarmen. Door training en vorming transformeren zij tot waardevolle medewerkers, die startklaar zijn om hun werkgever én hun land verder te helpen. . Ons doel? Inclusie en gelijke kansen voor iedereen op de arbeidsmarkt!

Interesse in ons bedrijf in Filipijnen?

We maken graag tijd voor een kennismaking.