Voor waardig en inclusief werk

Voor waardig en inclusief werk

Sparringpartner

Sparringpartner

Waardig en inclusief werk

Met een netwerk van social enterprises in diverse landen stimuleren we de ontwikkeling van een duurzame en inclusieve arbeidsmarkt. Ons doel: waardig en inclusief werk voor jongeren in lage- en middeninkomenslanden zodat mensen, organisaties én samenlevingen tot bloei komen.

De maatstaven die de International Labour Organization stelt aan fatsoenlijk werk vormen de basis voor onze aanpak. Maar wij gaan, juist voor achtergestelde en minderbedeelde groeperingen, graag een stap verder. Persoonlijke en organisatorische ontwikkeling, lange-termijn impact en gelijke kansen op de arbeidsmarkt staan centraal in onze aanpak.

Wij fungeren als kennis- en sparringpartner voor andere actoren in de markt voor waardig en inclusief werk. Omdat we geloven dat we, juist door kennis en ervaringen te delen, samen verder komen. En omdat wij geloven dat systeemverandering begint bij de actoren zelf.

Heeft u behoefte aan een sparringpartner of wilt u uw kennis delen? Wij komen graag met u in contact. Laat een bericht achter via het contactformulier of bel ons.

Neem contact op!

Interesse in Job Booster Enterprises? We maken graag tijd voor een kennismaking.