Nieuws

Nieuwe website verbindt bedrijven wereldwijd

Nieuwe website verbindt bedrijven wereldwijd

Lancering website Job Booster Enterprises

Met de lancering van haar nieuwe website verbindt Job Booster Enterprises bedrijven wereldwijd. Westerse bedrijven die internationaal zaken doen kunnen direct zien welke diensten Job Booster Enterprises wereldwijd aanbiedt.

Naast een overzicht van de landen waarin Job Booster Enterprises actief is, presenteert de website ook op een overzichtelijke manier welke diensten zij voor (Europese) bedrijven biedt.

Overzicht van diensten en contactmogelijkheid

Voor organisaties die actief zijn of willen worden in lage- en middeninkomenslanden worden HR-diensten en marktkennis aangeboden. Bedrijven met een specifieke marktvraag kunnen direct in contact treden met Job Booster Enterprises in Nederland.

Via de website kunnen bedrijven ook rechtstreeks in contact komen met de social enterprises in Burkina Faso, India, de Filipijnen en Tsjaad. Per land is ook meteen duidelijk in welke sectoren deze bedrijven actief zijn.

Rol bij missie van Job Booster Enterprises

Zo vervult de website een belangrijke rol bij de missie van Job Booster Enterprises: een duurzame arbeidsrelatie voor jongeren in lage- en middeninkomenslanden zodat ze tot bloei komen en een betekenisvolle bijdrage leveren aan de organisatie waar zij werken én aan de samenleving waarin zij leven.